Învață să-ți păstrezi calmul cu copilul tău!

Ajută-te singur!
Învață să-ți păstrezi calmul cu copilul tău!

Salut! Mă numesc Iurie Malai, sunt psiholog și te invit să participi la un webinar interactiv în care vei afla cum să înveți să-ți păstrezi calmul și să nu mai țipi la copilul tău, folosind mai multe trucuri și tehnici psihologice care te vor ajuta în acest demers. Reține, acest webinar este despre tine ca părinte, nu despre copilul tău!

  • Webinarul va avea loc duminică, 25 februarie 2018, ora 10:00 (ora Chișinăului).

Numeroși părinți își pierd repede calmul și țipă la copiii lor, deși știu că nu este o metodă bună și chiar se simt vinovați pentru că fac acest lucru. Totuși, continuă să ridice vocea, îndreptățindu-se că nu s-au putut controla și promițând să nu mai procedeze astfel data viitoare. Dar, de regulă, data viitoare situația se repetă.

Mai mulți autori vin cu recomandări și soluții utile privind schimbarea acestui comportament, care afectează grav dezvoltarea psihică a copilului. Aceștia corect subliniază faptul că primul pas pe care un părinte trebuie să-l facă, pentru a înceta să mai țipe, este să ia decizia fermă de a-și schimba comportamentul și să-și asume responsabilitatea creării unor noi obiceiuri în relația sa cu copilul. Ușor de zis, greu de făcut!

Cunoaștem din experiență că deciziile de schimbare personală nu sunt ușor de respectat, iar obiceiurile vechi mor greu. Optimismul și speranța că îți poți schimba comportamentul sunt esențiale pentru schimbare, psihologii cunosc bine acest lucru. Problema apare însă când acestea sunt singurele instrumente pe care noi ne bazăm. De fapt, decizia de schimbare a comportamentului implică și efort, și disciplină, și învățare, nu doar optimism și speranță.

Pentru a afla mai multe, înscrie-te la acest webinar interactiv și vei învăța exact cum să-ți păstrezi calmul și să nu mai țipi la copilul tău.

Cum se va desfășura webinarul? Prin definiție, webinarele se desfășoară online, adică folosind rețeaua Internet. Poți participa la webinarul nostru de oriunde.

Cât va dura webinarul? Aproximativ, între 60 și 90 minute.

Ce-mi trebuie pentru a participa la webinar? Pentru a putea participa la webinar vei avea nevoie de:

  • Un cont Google (dacă ai e-mail pe gmail.com, ai și cont Google).
  • Un computer/notebook/tabletă cu cameră foto/video și microfon.
  • O conexiune bună la Internet.
  • Un cont Facebook pentru comunicare.

În ziua webinarului, cu aproximativ 30 minute înainte de ora 10:00, vei fi anunțat printr-un mesaj pe Facebook și pe adresa electronică despre modalitatea de conectare la webinar.

Cât costă participarea la webinar? Taxa de participare la webinar este de 150 MDL (lei moldovenești).

Cum achit participarea? Achitarea se va face doar prin serviciul de plăți online PayPal. Este în regulă dacă nu ai un cont PayPal, tot ce-ți trebuie este doar un card bancar.

Plata va fi efectuată doar după formarea grupului (vei fi anunțat suplimentar printr-un mesaj pe Facebook și pe adresa electronică).

Cum mă înscriu? Te poți înscrie accesând și completând formularul de aici: https://goo.gl/forms/bhVlBSe1n3ZjOc7b2.

Cine este autorul acestui program? Despre autorul programului, adică despre mine, poți afla din profilul meu de pe Facebook: fb.me/iurie.malai.

Vă aștept, Iurie Malai