Harta amintirilor, facilitarea înțelegerii și găsirea de soluții” cu Wes Wingett

Distribuie

📅 13 Apr 2018 - 14 Apr 2018 ⏰ 15:00 - 9:00

0 *Adaugă o notifcare în calendarul Google

📌 Piatra-Neamţ
Piatra-Neamţ, Piatra-Neamţ, Romania

Loading Map....

Asociatia de Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania (APPAR) organizeaza in mai multe orase din tara work-shop- ul ”Harta Amintirilor,Facilitarea intelegerii si gasirea de solutii”, formator Wes Wingett care viziteaza a 10-a oara orasul Piatra Neamt.

Acest workshop are caracter didactic și experimental si se va concentra pe înțelegerea dezvoltării stilului de viață prin crearea unei hărți a amintirilor timpurii. Harta amintirilor timpurii se va concentra pe familie, prieteni, cartier și școală. Concluziile privind stilul de viață se vor dezvolta pe baza percepțiilor personale ale componentelor hărții amintirilor. Componentele privind stilul de viață vor fi utilizate apoi pentru a găsi soluții la provocările cu care ne confruntam in momentul de fata. Atelierul se va desfășura conform teoriei lui Alfred Adler și va sublinia elemente-cheie precum empatia, încurajarea, egalitatea, etica și educația atât la nivel teoretic, cat și practic.

Cine poate participa? Workshopul este accesibil publicului larg, psihologilor, consilierilor, asistenților sociali, profesorilor, părinților și tuturor celor interesați să afle mai multe despre conceptele și aplicațiile Psihologiei Individuale a lui Alfred Adler.

Obiective: (1) Participanții vor revizui câteva dintre principiile psihologiei adleriene, (2) vor crea o hartă a amintirilor timpurii concentrându-se asupra familiei, prietenilor și comunității, (3) vor identifica percepțiile personale asupra familiei, prietenilor și comunității din copilarie, (4) vor invata sa foloseasca aceste perceptii ca sursă de puncte forte și strategii sociale utile, (5) vor identifica o provocare actuală și (6) vor utilizeaza punctele forte și resursele personale pentru a se îndrepta către o soluție a provocării ulterior identificate.

Prezentator: dr. Wes Wingett, Ph.D., LMHP a fost consilier în practica privată din Norfolk, NE din 1978. Înainte de a intra în practica privată, dr. Wingett a lucrat pe postul de consilier într-un centru de sănătate mintală, precum si profesor in numeroase institutii educationale. Dr. Wingett a obținut diploma de licență de la Wayne State College, Wayne, NE, cu masterat și doctorat în orientare scoloara și consilier in educație la Universitatea din Wyoming din Laramie, WY. Dr. Wingett a finalizat studii suplimentare la Universitatea din Colorado de Nord și la Universitatea din Vermont. In practica privată, domnul Wingett se concentrează pe oferirea consilierii individuale, de cuplu și de familie, consilierea instituțiilor de învățământ și a firmelor si facilitarea de cursuri de pregatire in psihologie adleriena în diferite locatii naționale și internaționale. Wes a fost consultant în domeniul îmbătrânirii și soluțiilor de îngrijire pe termen lung, educație timpurie, gestionarea timpului și a stresului, violența domestică, prevenirea și tratamentul drogurilor și alcoolului, asistența medicală și wellness, justiția penală, relațiile adult-copil și formarea de educatori profesioniști și consilieri.”

Noi, echipa APPAR si probabil multi dintre oamenii care il cunosc pe Wes l-am descrie ca pe un profesor implicat, intotdeauna punctual, dornic de a impartasi informatii atat in cadru formal, la workshopuri, cat si in cadru informal, la diferite intalniri prietenesti sau vizite, sau pur si simplu de fiecare data cand cineva dintre noi ii solicita ajutorul cu niste informatii din surse sigure. Profesorul Wes este un profesionist bine pregatiti, cu un limbaj accesibil ce ofera intotdeauna un suport de lucru care poate fi utilizat si ulterior; omul Wes este un pasionat al operei lui Alfred Adler si un personaj prietenos dornic de a impartasi si a afla lucruri noi despre psihologia individuala si despre om, in general.

Domnul Wes Wingett va fi intotdeuna un profesor implicat pentru care predarea va avea un loc mai important decat remuneratia financiara sau distanta parcursa pentru a ajunge sa impartaseasca informatiile adunate. Dumnealui ne-a insotit ani, aici, in Romania si pentru asta ii multumim sincer.

Programul se va desfasura pe parcursul a doua zile (10 ore de curs) astfel:
13 Aprilie – 15.00-20.00
14 Aprilie – 9.00-16.00 (13.00-14.00 pauza de masa)

Workshopul va fi sustinut in limba engleza si tradus in limba romana!

Taxa de participare: 300 lei

Pentru participantii ce vin insotiti de o alta persoana se ofera reducere. Participanti ce vin in perechi: 200 RON/persoana

Studenti : 150 RON

IMPORTANT!!
Inscrierile se fac pana in data de 31.03.2017 prin mesaj text la nr de telefon 0742700962 sau trimitand un mail la adresa sinzianaburcea@yahoo.com.

Taxa de participare se va achita direct la organizator sau in contul APPAR pana in data de 07.04.2017

Revenim cu detalii legate de locul de desfasurare al cursului!

Sursa: facebook.com/events/110068279815532

 

Portalul infopsi.md este de vânzare!

Portalul www.infopsi.md este de vânzare. Prețul: 200 euro.

Sunteți interesat(-ă) de anunțurile din această categorie? Completați formularul de mai jos, bifând modalitatea cea mai potrivită pentru dvs. (zilnic, săptămânal sau ambele). Veți primi astfel în poșta dvs. electronică doar noutățile care vă interesează!

Doresc să primesc noutăți prin e-mail din categoria:

Administratorii portalului nu sunt afiliați în niciun fel cu autorii anunțului original și nu poartă răspundere pentru conţinutul lui. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.


Distribuie

Lasă un răspuns