Meditație mindfulness pentru echilibrul interior

Distribuie

📅 21 Mar 2018 ⏰ 18:30 - 20:30

0 *Adaugă o notifcare în calendarul Google

📌 PsychologyProf
bd. Dacia 6, Chișinău, Moldova

Loading Map....

Tumultul vieții urbane poate fi stresant și deseori ne pomenim prinși cu ușurință în drama gălăgioasă a evenimentelor din mediul social astfel că ajungem să ignorăm ceea ce se întâmplă de fapt în mintea noastră. Fiind atenți și reactivi la ce se întâmplă în jur dar ignorând ce se petrece în interior ne poate face să ne simțim în permanență neliniștiți, anxioși, nervoși, suferind de insomnii și atacuri de panică. Echilibrul psihoemoțional ne este cu regularitate tulburat iar mintea e cuprinsă de agitație și entropie psihică.

Tot mai multe studii pe parcursul ultimilor zece ani au demonstrat că meditația mindfulness poate fi un remediu util, sigur și accesibil tuturor pentru a preveni stările de anxietate și agitație psihoemoțională prin întărirea conexiunilor neuronale asociate unei mai bune reziliențe la stres, echilibrului emoțional și stării de bine în general.

Mindfulness este un instrument care ne poate ajuta să ne re-aducem înapoi în momentul prezent atunci când gândurile și emoțiile o iau razna și să reacționăm la ele dintr-o perspectivă diferită. Trăind într-un mediu unde stresul poate veni din mai multe direcții odată, de la studii, familie, job sau chiar din mediul online, mindfulness ne ajută să fim conectați într-un mod conștient la evenimentele din jur prin observarea reacțiilor psihoemoționale din interiorul nostru.

Dacă sunteți curioși să cunoașteți cum funcționează tehnicile mindfulness și cum pot fi aplicate de către fiecare de sine stătător vă invităm pe 21 martie 2018, la un Atelier de meditație mindfulness pentru regăsirea echilibrului interior.

Acest atelier reprezintă o bună oportunitate pentru cei care vor să guste din liniștea și calmul ce îl poate oferi meditația mindfulness. La atelier vei avea șansa:
– De a afla ce este meditația mindfulness și de a identifica pentru tine în ce aspecte ale vieții ți-ar putea fi de ajutor,
– De a afla beneficiile demonstrate ale mindfulness
– De a practica câteva meditații ghidate
– De a pleca acasă cu un plan despre cum ai putea institui o practică regulată de meditație

Atelierul este susținut de Adriana M. Balan, psiholog, psihoterapeut în formare, practicant cu experiență de meditație mindfulness, cercetător al efectelor meditației mindfulness în consilierea psihosexuală a femeior

Locația: PsychologyProf, bvd. Dacia 6
Ora: Înregistrarea de la 18.00. Evenimentul se începe la 18.30
Data:7 martie
Prețul: 220 lei*
*Pentru studenți: 150
Telefonați: 079443283 /079823030 – Olesea
Pentru înregistrare completați: https://docs.google.com/forms/d/1VLGL2sjVouQVQY28txzilQTDgQyzSxqHvzLIXQA0N_g/edit

Sursa: facebook.com/events/450810238667516

 

Portalul infopsi.md este de vânzare!

Portalul www.infopsi.md este de vânzare. Prețul: 200 euro.

Sunteți interesat(-ă) de anunțurile din această categorie? Completați formularul de mai jos, bifând modalitatea cea mai potrivită pentru dvs. (zilnic, săptămânal sau ambele). Veți primi astfel în poșta dvs. electronică doar noutățile care vă interesează!

Doresc să primesc noutăți prin e-mail din categoria:

Administratorii portalului nu sunt afiliați în niciun fel cu autorii anunțului original și nu poartă răspundere pentru conţinutul lui. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.


Distribuie

Lasă un răspuns