Frica fără obiect

Distribuie

📅 03 Mar 2018 ⏰ 11:00 - 14:00

0 *Adaugă o notifcare în calendarul Google

📌 iHUB Chisinau
31 August 1989 Street, No. 78, Chișinău, Moldova

Loading Map....

Proiectul moldo-elvețian MENSANA* prezintă ”Brunch pentru minte”, o serie de ateliere unde discutăm cele mai actuale subiecte din sănătatea mintală.

1. V-ați simțit nervos, anxios sau la limită?
2. Ați fost incapabil să vă liniștiți sau să vă controlați îngrijorările?

Două întrebări esențiale atunci când vine vorba despre anxietate, o stare accentuată de neliniște, în care așteptăm să se întâmple ceva rău sau nu ne mai simțim în siguranță. Simțim neliniștea în întreg corpul nostru: inima bate mai tare, respirația este îngreunată sau accelerată, transpirăm, chiar dacă nu ne aflăm într-un loc cu temperatura ridicată.

Dacă răspunsul este afirmativ, atunci e posibil că treceți prin anxietate, descrisă deseori ca o frică fără obiect sau fără un motiv clar definit.

Anxietatea se întâlnește la aproximativ 1 din 10 adulți anual, aproape de două ori mai mult la femei decât la bărbați. Anxietatea poate să apară oricând și la oricine, dar de cele mai multe ori apare la vârsta adolescenței.

La al treilea Brunch pentru minte, vom discuta cu psihiatrul Andrei Eșanu și psihologul Cornelia Adeola despre cauzele anxietății, formele ei și soluții de recuperare în cazul persoanelor cu anxietate.

”Brunch pentru minte” este o inițiativă dedicată sănătății mintale și popularizării acesteia în rândul publicului tânăr, instruit, care e deschis să se cunoască, să învețe ceva nou și să transmită aceste cunoștințe mai departe.

Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Pentru a vă asigura prezența la eveniment, vă rugăm sa completați acest formular: https://goo.gl/KStiFy

NOTĂ: Proiectul moldo-elvețian „MENSANA – Suport pentru Reforma serviciilor de sănătate mintală în Moldova“ este finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și implementat la nivel local de IP Trimbos Moldova, în conformitate cu necesitățile de reformare stabilite de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova.

Sursa: facebook.com/events/451762768571985

 

Portalul infopsi.md este de vânzare!

Portalul www.infopsi.md este de vânzare. Prețul: 200 euro.

Sunteți interesat(-ă) de anunțurile din această categorie? Completați formularul de mai jos, bifând modalitatea cea mai potrivită pentru dvs. (zilnic, săptămânal sau ambele). Veți primi astfel în poșta dvs. electronică doar noutățile care vă interesează!

Doresc să primesc noutăți prin e-mail din categoria:

Administratorii portalului nu sunt afiliați în niciun fel cu autorii anunțului original și nu poartă răspundere pentru conţinutul lui. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.


Distribuie

Lasă un răspuns