Flori în Păr…

Distribuie

📅 06 Mar 2018 ⏰ 18:00

0 *Adaugă o notifcare în calendarul Google

📌 Dokuceaev
Chișinău, Moldova

Loading Map....

A merge la psiholog presupune uneori și relaxare și art-terapie, muzică și multe răspunsuri la diferite întrebări cu ajutorul cardurilor Oh!!!
Ce vom face? Bentițe, coronițe sau cordeluțe cu o floare din foameran… o tehnică de lucru simplă, cu toate materialele asigurate de căre mine, in calitate de gazdă și cu mânuțe dibace din partea voastră!
Atenție 1! număr de locuri limitat: 10 persoane!
Atenție 2! evenimentul e deschis și pentru mămici care-și pot face lor sau fetițelor sale flori în păr; doamne sau domnișoare care-și doresc un nou accesoriu pentru păr precum și pentru bărbați și flăcăi care-și doresc să impresioneze cu ceva hand-made!
Taxă de participare: 150 lei!

Sursa: facebook.com/events/2021956371405549

 

Portalul infopsi.md este de vânzare!

Portalul www.infopsi.md este de vânzare. Prețul: 200 euro.

Sunteți interesat(-ă) de anunțurile din această categorie? Completați formularul de mai jos, bifând modalitatea cea mai potrivită pentru dvs. (zilnic, săptămânal sau ambele). Veți primi astfel în poșta dvs. electronică doar noutățile care vă interesează!

Doresc să primesc noutăți prin e-mail din categoria:

Administratorii portalului nu sunt afiliați în niciun fel cu autorii anunțului original și nu poartă răspundere pentru conţinutul lui. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.


Distribuie

Lasă un răspuns