Conferința Internațională ABA 2018

Distribuie

📅 20 Apr 2018 ⏰ 9:00 - 18:00

0 *Adaugă o notifcare în calendarul Google

📌 București
București, București, Romania

Loading Map....

Cel mai mare eveniment din Sud-Estul Europei dedicat analizei comportamentale aplicate aduce din nou la București cei mai valoroși specialiști din țară și de peste hotare pentru trei zile de prelegeri și seminarii cu privire la cele mai noi teorii și practici în domeniu.

Conferința Internațională ABA este adresată atât specialiștilor în analiza aplicată a comportamentului, cât și persoanelor implicate în recuperarea copiilor cu autism: psihologi, medici, cadre didactice, părinți. În primele două zile vor fi abordate subiecte științifice, cea de-a treia zi fiind dedicată unor aspecte aplicate cu privire la autism.

Conferința este acreditată în România de către Colegiul Psihologilor și Colegiul Medicilor, iar la nivel internațional de către Behavior Analyst Certification Board cu:
· 10 credite pentru prezentarea unei lucrări,
· 5 credite pentru participare în calitate de psihologi
· 12 credite acordate medicilor pentru participare
· până la 20 de credite pentru audierea lucrărilor pentru specialiștii ABA cu acreditare BCBA.

Înscriere și program: http://conferinta-aba.ro/inscriere/

Sursa: facebook.com/events/145727292767886

 

Portalul infopsi.md este de vânzare!

Portalul www.infopsi.md este de vânzare. Prețul: 200 euro.

Sunteți interesat(-ă) de anunțurile din această categorie? Completați formularul de mai jos, bifând modalitatea cea mai potrivită pentru dvs. (zilnic, săptămânal sau ambele). Veți primi astfel în poșta dvs. electronică doar noutățile care vă interesează!

Doresc să primesc noutăți prin e-mail din categoria:

Administratorii portalului nu sunt afiliați în niciun fel cu autorii anunțului original și nu poartă răspundere pentru conţinutul lui. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.


Distribuie

Lasă un răspuns