Simpozion Național Kreatikon

Distribuie

📅 23 Mar 2018 ⏰ 10:00 - 16:30

0 *Adaugă o notifcare în calendarul Google

📌 Facultatea Psihologie, Științe ale Educației și Asistență Socială - ULIM
str. Vlaicu Pîrcalab 52, bir. 345, Chișnău, MD 2012, Moldova

Loading Map....

Facultatea de Psihologie, Științe ale Educaţiei şi Asistență Socială – Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, Facultatea de Psihologie, Ştiinţele Educaţiei și Asistență Socială, împreună cu Centrul de Consiliere Educaţională şi Formare Creativă “Ion Holban” – Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi și Şcoala Gimnazială “Alexandru Vlahuță” din Iaşi, în parteneriat cu Facultatea de Psihologie și Psihopedagogie Specială, Universitatea Pedagogică de Stat ”Ion Creangă” din Chișinău, Facultatea de Științe ale Educaţiei, Psihologie şi Arte – Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Bălți, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport din Chișinău, Centrul Psiho-Socio-Pedagogic din Chișinău, Inspectoratul Școlar Județean Iaşi şi Colegiul Tehnic “Ion Holban” din Iaşi,

vă invită să participați la

a XIV-a ediție a Simpozionului Naţional KREATIKON: CREATIVITATE-FORMARE-PERFORMANŢĂ

Simpozionul se va desfășura în perioada 23- 24 martie 2018, la sediul Facultății de Psihologie, Științe ale Educaţiei şi Asistență Socială – Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, Chișinău.

Secţiunile manifestării ştiinţifice vor fi: A) Psihologie aplicată; B) Ştiinţele Educaţiei. Vor fi organizate workshopuri cu certificare din aceste domenii.

Formularul completat (solicitați informație suplimentară la organizatori și parteneri, în curând va apărea pe http://www.ulim.md) îl trimiteţi (până cel târziu la data de 1 martie 2018) pe adresa de e-mail kreatikon2018@upa.ro.

Taxele de participare sunt:
Ca audient (cu certificat) 60 MDL/15 RON
Audient si participare la workshopuri/ateliere (cu certificate) 100 MDL/25 RON
Participare si publicarea lucrării în formă integrală (certificate) 250 MDL/60 RON (pentru 2 si mai multe articole se achită suplimentar taxa de 100 MDL/25 RON pentru fiecare următor articol)

Vă aşteptăm cu un deosebit interes !

Sursa: facebook.com/events/348683615613766

 

Portalul infopsi.md este de vânzare!

Portalul www.infopsi.md este de vânzare. Prețul: 200 euro.

Sunteți interesat(-ă) de anunțurile din această categorie? Completați formularul de mai jos, bifând modalitatea cea mai potrivită pentru dvs. (zilnic, săptămânal sau ambele). Veți primi astfel în poșta dvs. electronică doar noutățile care vă interesează!

Doresc să primesc noutăți prin e-mail din categoria:

Administratorii portalului nu sunt afiliați în niciun fel cu autorii anunțului original și nu poartă răspundere pentru conţinutul lui. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.


Distribuie

Lasă un răspuns