Școala de vară DBT și SEM

Distribuie

📅 09 Iul 2018 - 13 Iul 2018 ⏰ 10:00 - 13:00

0 *Adaugă o notifcare în calendarul Google

📌 Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza”
Iași, Iași, Romania

Loading Map....

Școala de vară despre Terapia Dialectică și Comportamentală (DBT – Dialectical Behavior Therapy) cu aplicații directe în practica psihoterapeutică dar și în cercetarea științifică, prin utilizarea Modelelor de Ecuații Structurale (SEM – Structural Equation Modeling).

Stagiu de formare duplex de 40 de ore (5 zile, câte 8 ore pe zi), formatori Bogdan Balan (Montreal, Canada) și Cristian Opariuc-Dan (Constanța, România).

Vă rugăm să distribuiți tuturor celor interesați și să vă exprimați intenția de participare completând formularul de la acest link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWBR6Rzb2P_vJnJ3AW8_IU-iqSEZxXeVbMoUgIOGYVVpCOgA/viewform

Pentru întrebări și clarificări, puteți lăsa un comentariu la acest eveniment.

Sursa: facebook.com/events/531039313947530

 

Portalul infopsi.md este de vânzare!

Portalul www.infopsi.md este de vânzare. Prețul: 200 euro.

Sunteți interesat(-ă) de anunțurile din această categorie? Completați formularul de mai jos, bifând modalitatea cea mai potrivită pentru dvs. (zilnic, săptămânal sau ambele). Veți primi astfel în poșta dvs. electronică doar noutățile care vă interesează!

Doresc să primesc noutăți prin e-mail din categoria:

Administratorii portalului nu sunt afiliați în niciun fel cu autorii anunțului original și nu poartă răspundere pentru conţinutul lui. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.


Distribuie

Lasă un răspuns