Prin explorare spre cunoașterea de sine

Distribuie

📅 17 Feb 2018 - 18 Feb 2018 ⏰ 13:00 - 16:00

0 *Adaugă o notifcare în calendarul Google

📌 Chișinău
şos. Hînceşti 43, Chișinău, Moldova

Loading Map....

Autocunoaşterea şi autoaprecierea corectă este una dintre cele mai complexe şi dificile forme ale cunoaşterii umane. Aceasta pentru că ea se referă la realitatea psihică pe care, spre deosebire de realitatea fizică, materială, este mai greu să o percepem, să o analizăm, să-i precizăm limitele.

Este o provocare frumoasă, care nu se va lăsa fără să vă răsplătească cu emoţii minunate, trăiri deosebite şi autocunoaştere.

Adresa: mun. Chişinău, şos. Hînceşti 43
Telefon: 078169027
Taxa de participare: 200 lei pentru fiecare modul.

Moderator: psiholog practician; deţinător certificat OH CARDS Bucuresti, of „OH Basic” training led by Moritz Egetmeyer; deținător certificat OH cards Institute, of OH Supervision course led by Moritz Egetmeyer; deţinător certificat Школы профессионального обучения МАК, центра дополнительного психологического обучения; detinator certificat Terapia de scurtă durată, orientată pe soluţii, Institute of Group and Family Psychology and Psyhotherapy.

https://docs.google.com/presentation/d/13ZowhmbCM0ykWNFGzY_8H5ULM2epxdxlyIi6dAoKurg/edit?usp=sharing

Sursa: facebook.com/events/149965535716552

 

Portalul infopsi.md este de vânzare!

Portalul www.infopsi.md este de vânzare. Prețul: 200 euro.

Sunteți interesat(-ă) de anunțurile din această categorie? Completați formularul de mai jos, bifând modalitatea cea mai potrivită pentru dvs. (zilnic, săptămânal sau ambele). Veți primi astfel în poșta dvs. electronică doar noutățile care vă interesează!

Doresc să primesc noutăți prin e-mail din categoria:

Administratorii portalului nu sunt afiliați în niciun fel cu autorii anunțului original și nu poartă răspundere pentru conţinutul lui. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.


Distribuie

Lasă un răspuns