Primul Congres Internațional al Societatii Psihiatrilor din MD

Distribuie

📅 27 Iun 2018 - 30 Iun 2018 ⏰ 9:00 - 17:00

0 *Adaugă o notifcare în calendarul Google

📌 Chișinău, Republica Moldova
Chișinău, Moldova

Loading Map....

Vă anunțăm cu deosebită plăcere că Primul Congres Internațional al Societății Psihiatrilor, Narcologilor, Psihoterapeuților și Psihologilor Clinicieni din Moldova se va desfășura în perioada 27-30 Iunie 2018 la Chișinău.

Evenimentul are loc în parteneriat cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”N. Testemițanu” și cu proiectul moldo-elvețian ”MENSANA – Suport pentru reforma serviciilor de sănătate mintală în Moldova.”

Tema acestei ediții, ”Sănătatea mintală – O prioritate, prezență și necesitate a societății contemporane”, se adresează provocărilor și aspectelor majore din sănătatea mintală în toată complexitatea ei.

Congresul va reuni personalități notorii ale psihiatriei, psihologiei și adictologiei din șapte țări (inclusiv Olanda, Elveția, Franța, România și India).

Pentru detalii și informații despre înregistrare, accesați http://sanatatemintala.md/ro/congres

Sursa: facebook.com/events/168849433746821

 

Portalul infopsi.md este de vânzare!

Portalul www.infopsi.md este de vânzare. Prețul: 200 euro.

Sunteți interesat(-ă) de anunțurile din această categorie? Completați formularul de mai jos, bifând modalitatea cea mai potrivită pentru dvs. (zilnic, săptămânal sau ambele). Veți primi astfel în poșta dvs. electronică doar noutățile care vă interesează!

Doresc să primesc noutăți prin e-mail din categoria:

Administratorii portalului nu sunt afiliați în niciun fel cu autorii anunțului original și nu poartă răspundere pentru conţinutul lui. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.


Distribuie

Lasă un răspuns