Atelier de IMPROvizație și storytelling

Distribuie

📅 10 Dec 2017 ⏰ 10:00 - 16:00

0 *Adaugă o notifcare în calendarul Google

📌 Biblioteca Publică de Drept, filiala BM "B.P.Hașdeu"
str. Armenească nr. 42, Chișinău, MD 2021, Moldova

Loading Map....

Vrei să-ți dezvolți abilitatea de a susține discursuri improvizate de calitate și de impact?

Vrei să creezi povești captivante?

Dorești să înveți să-ți gestionezi mai bine emoțiile și să faci publicul să se conecteze cu tine atât timp cât vorbești?

Atunci te așteptăm să ni te alături, duminică 10 decembrie 2017 la Atelierul de Improvizație si Storytelling susținut de Orlando Petriceanu.

Trainer, actor, regizor și coach, Orlando Petriceanu este fondatorul Joacademiei, al Taberei de InTUiție, al programului de dezvoltare personală „AlterEgo contractul dintre Rol și Persona(j) și al bootcampului „poVESTEște-te”.

CE ÎNVEȚI?:

– structură de creat povești ca la Hollywood
– relaționarea cu publicul
– cum să improvizezi și să fii natural
– cum să-ți adaptezi discursul la publicul din sală
– cum să integrezi / transformi emoțiile în beneficiul tău

BENEFICII (învățăminte colaterale)

– înveți să (te) accepți
– înveți să (te) asculți partenerul (în cazul vorbitorilor – publicul)
– înveți să te joci pe scenă… iar de aici SKY IS THE LIMIT

Va fi o zi la superlativ, o zi de referinta pentru toți cei care iși vor acorda șansa de a ieși din zona de confort pentru a deveni și mai buni decât sunt deja.

Pentru că totul este asigurat, nouă ne rămâne doar sa învățam, să ne jucăm , să experimentăm și cu siguranță să ne distrăm și amuzăm copios.
Tehnicile pe care le vom invata de la Orlando vor creste calitatea discursurilor noastre, improvizate sau pregătite de acasă . Stima și încrederea în noi vor crește și ele considerabil.
La sfarșitul zilei vom pleca către casă, bucuroși , entuziaști și cu bateriile incărcate la maxim de energie pozitivă și creatoare.
Înscrierea la training se face in ordinea solicitării, după regula : primul venit – primul servit..

MAI MULT – SEARA ORLANDO PETRICEANU ALĂTURI DE ECHIPA SA -IMPROFI – VOR SUSȚINE UN SPECTACOL DE IMPROVIZAȚIE (este gratuit pentru participanții la atelier)

Numarul de locuri este limitat. Pentru înregistrare, vă rugăm să accesați următorul link: https://goo.gl/forms/gMTQWc8hdFiZ0jSo1

Preț early bird: 40 euro (achită un avans până pe 28 noiembrie pentru a-ți rezerva locul și pentru a beneficia de această ofertă)

Regular price: 75 euro
Pentru detalii și achitare (avans sau integral): 068918191

Sursa: facebook.com/events/2038178869797368

 

Portalul infopsi.md este de vânzare!

Portalul www.infopsi.md este de vânzare. Prețul: 200 euro.

Sunteți interesat(-ă) de anunțurile din această categorie? Completați formularul de mai jos, bifând modalitatea cea mai potrivită pentru dvs. (zilnic, săptămânal sau ambele). Veți primi astfel în poșta dvs. electronică doar noutățile care vă interesează!

Doresc să primesc noutăți prin e-mail din categoria:

Administratorii portalului nu sunt afiliați în niciun fel cu autorii anunțului original și nu poartă răspundere pentru conţinutul lui. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.


Distribuie

Lasă un răspuns