NLP Practitioner. Formare în domeniul programări neuro-lingvistice

Distribuie

📅 08 Dec 2017 ⏰ 18:30 - 21:30

0 *Adaugă o notifcare în calendarul Google

📌 Centru, Chișinău, Republica Moldova
Centru, Chișinău, Moldova

Loading Map....

08-09 decembrie 2017 – Asociaţia de Programare Neuro Lingvistică din Republica Moldova (ANLPRM) te invită să descoperi lumea NLP în cadrul cursului NLP Practitioner organizat de unul din formatorii din Republica Moldova acreditaţi de Asociaţiile Europene de Programare Neuro Lingvistică (ARONLP, EANLP, IANLP).

Programare Neuro Lingvistică (NLP) face parte din noile abordări în domeniu consilieri și terapie, fiind considerată o știință a excelenței. Fondată și promovată în anii 1970 de Richard Bandler, terapeut, matematician și John Grinder, lingvist, ei au modelat lucrările lui Milton Erickson, Virginia Satir, Fritz Perls și alți de unde au propus tehnici și modele ale succesului. NLP reprezintă o modalitate eficientă de intervenție în diverse probleme, dificultați cu care se confruntă persoana în viața personală și profesională.

Ca fiinţe umane, acţiunile noastre depind în mare măsură de ceea ce numim puterea obişnuinţei. Unele obişnuinţe sunt utile, în timp ce altele se pot dovedi ineficiente, cu efecte restrictive sau chiar distructive. Gândirea, sentimentele, comportamentele sunt toate organizate de către creier. NLP ne oferă instrumentele pentru a înţelege în mod intuitiv cum anume se construiesc experienţele şi modul în care reuşim să comunicăm atât cu noi înşine, cât şi cu ceilalţi.

Mai mult, instrumentele NLP constituie o strategie de succes în ceea ce priveşte modificarea comportamentelor astfel încât să asigure atingerea scopurilor dorite.

Datorită acestor aspecte, NLP are un impact semnificativ asupra dezvoltării personale şi asupra comunicării. Cu ajutorul instrumentelor NLP puteţi antrena „modele“ ale excelenţei care vă vor ghida şi îmbogăţi experienţele personale.

Scopul NLP-lui:
• dezvoltarea încrederii și a respectului de sine;
• formarea deprinderilor individuale de analiză a situațiilor;
• stabilirea și planificarea spre obiective;
• elaborarea strategiilor de gestionarea a situațiilor de criză;
• analiza tiparilor ce ne stagnează;
• antrenarea resurselor pentru reușită;
• crearea modelelor de învățare continuu;
• armonizarea propriei persoane.

Participarea la cursul de formare NLP îţi v-a oferi posibilitatea de antrenare a abilităţiilor personale şi profesionale în domeniul psihologiei, pedagogiei, asistenţei sociale, medicinei, bussines-ului, marketing şi alte domenii aferente.
Formator-mentor ai cursului este Master Traineri NLP, Master Coache NLP recunoscut de Asociaţiile Europene de Programare Neuro Lingvistică (ARONLP, EANLP, IANLP);

Pascari Rodica – Master Trainer NLP, psiholog, formator de formatori, Master Coache NLP.

Planul tematicilor abordate în cadrul formării se bazează pe curricula europeană a ARONLP cu o diversitate a tematicelor abordate (submodalităţile, lucru cu convingerile, limbajul metaforic, fobiile, schimbarea sistemului de crezuri…).

Planificarea ulterioară a modulelor se va face împreună cu participanții

Prin antrenarea propriului potenţial devii o personalitate integră şi de succes!

Pentru detalii adresaţi-vă:
Pascari Rodica – 068775405.

Poşta electronică: pascarirodica@yahoo.com

Înscrierea la curs se face până la data de 04.12.2017.

Locurile sunt limitate.

Sursa: facebook.com/events/156015748344757

 

Portalul infopsi.md este de vânzare!

Portalul www.infopsi.md este de vânzare. Prețul: 200 euro.

Sunteți interesat(-ă) de anunțurile din această categorie? Completați formularul de mai jos, bifând modalitatea cea mai potrivită pentru dvs. (zilnic, săptămânal sau ambele). Veți primi astfel în poșta dvs. electronică doar noutățile care vă interesează!

Doresc să primesc noutăți prin e-mail din categoria:

Administratorii portalului nu sunt afiliați în niciun fel cu autorii anunțului original și nu poartă răspundere pentru conţinutul lui. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.


Distribuie

Lasă un răspuns