Terapia corporală – tehnici pentru consultațiile individuale

Distribuie

📅 13 Dec 2017 ⏰ 18:30 - 20:30

0 *Adaugă o notifcare în calendarul Google

📌 PsychologyProf
bd. Dacia 6, Chișinău, Moldova

Loading Map....

Viața poate fi comparată cu apa, care există în diferite forme: gheață, abur, râu, ocean – toate acestea sunt apă. Fluxul liber al râului poate fi întrerupt dacă apare un blocaj de bușteni și bolovani. În cazul în care noi vom înlătura blocajul – atunci râul va curge din nou liber.

Așa se întâmplă și cu corpul în care apare un blocaj la nivelul mușchilor, înlăturându-l facem ca omul să aibă acces la resursele interioare care îl vor ajuta să se simtă mai bine și să-și rezolve problemele mai eficient.

Dragi colegi, vă invităm la un Atelier demonstrativ unde veți afla cum puteți ajuta clienții dumneavoastră să înlăture blocajele care îi împiedică să-și trăiască viața din plin.
Vom demonstra și testa pe propriul corp diverse tehnici de terapie corporală pe care ulterior le veți putea utiliza în consultarea clienților dumneavoastră.

Categoria de tehnicile ce vor fi prezentate fac parte din:
– terapia metaforică,
– biosinteză,
– terapia prin dans și
– terapia prin body awareness.

Prezintă: Psihoterapeut Svetlana Popa
Locația: PsychologyProf, bvd. Dacia 6
Ora: Înregistrarea de la 18.00. Evenimentul se începe la 18.30
Pentru înregistrare completați formularul: https://docs.google.com/forms/d/1XW28qGVoj0j8Xlc5Sg8koqXB82F_ohFek7OmCHxxkuo/edit
Sau telefonați: 079443283, 069719713

Sursa: facebook.com/events/198614294019023

 

Portalul infopsi.md este de vânzare!

Portalul www.infopsi.md este de vânzare. Prețul: 200 euro.

Sunteți interesat(-ă) de anunțurile din această categorie? Completați formularul de mai jos, bifând modalitatea cea mai potrivită pentru dvs. (zilnic, săptămânal sau ambele). Veți primi astfel în poșta dvs. electronică doar noutățile care vă interesează!

Doresc să primesc noutăți prin e-mail din categoria:

Administratorii portalului nu sunt afiliați în niciun fel cu autorii anunțului original și nu poartă răspundere pentru conţinutul lui. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.


Distribuie

Lasă un răspuns