Curs NLP Practitioner

Distribuie

📅 20 Apr 2018 - 22 Apr 2018 ⏰ 9:00 - 18:00

0 *Adaugă o notifcare în calendarul Google

📌 Iași, Iași County
Iasi, Romania

Loading Map....

Curs NLP Practitioner – Iasi

Se spune ca vapoarele se afla in siguranta in porturi, dar nu pentru asta sunt ele construite (John Shedd). De aceea va propunem sa nu va economisiti viata, ci sa o traiti din plin. Iar pentru aceasta venim in intampinarea dumneavoastra cu cel mai complet si complex program de dezvoltare personala si formare profesionala NLP din Romania – program in care practica si teoria sunt echilibrate si adaptate la experienta personala a fiecarui cursant in parte.
Beneficiile parcurgerii acestui curs – NLP Practitioner Iasi:

imbunatatirea comunicarii cu cei din jur si cu tine insuti,
cresterea stimei de sine si a increderii personale,
gestionarea si autocontrolul emotiilor prin cresterea inteligentei emotionale,
eliminarea stresului, frustrarilor si convingerilor limitative,
stabilirea obiectivelor si dobandirea rezultatelor dorite,
descoperirea zonelor de excelenta personala prin dezvoltarea abilitatilor personale,
rezultate imediate si de impact in viata profesionala si personala la nivelul performantelor, relatiilor si dinamicii interioare,
experimentarea lucrului cu ceilalti pentru a-i ajuta sa se dezvolte,
dobandirea a numeroase tehnici si metode de consiliere in arta coachingului,
imbogatirea cu noi cunostinte despre psihologia umana,
posibilitatea insusirii profesiei de consilier NLP,
materiale didactice si suport de curs consistente,
traineri cu experienta vasta in domeniu – Hortiu Uifalean si Maria Cotoi, etici si orientati spre manifestarea valorii umane la cel mai inalt nivel,
…si multe surprize frumoase!

Inscrieri si informatii la cursul de NLP Practitioner in Iasi: contactati-ne telefonic la numarul 0755.464.094 (Horatiu Uifalean) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: horatiu.uifalean@synchronicity.ro

ATENTIE: locurile sunt limitate!

Diplome primite la absolvirea formarii:

– diploma recunoscuta international cu standardele si sigiliul Asociatiei internationale de Programare neuro-lingvistica, cu titulatura de NLP Practitioner IANLP,

– diploma recunoscuta national cu standardele si sigiliul Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ®, cu titulatura de NLP Practitioner AproNLPi®.

Durata cursului NLP Practitioner Iasi: 7 module a cate 3 zile, astfel: vineri 16.00 – 20.00, sambata 9.00 – 19.00, duminica 9.00 – 18.00.

Programarea modulelor:

Modul 1: 20 – 22 aprilie 2018
Modul 2: 18 – 20 mai 2018
Modul 3: 15 – 17 iunie 2018
Modul 4: 20 – 22 iulie 2018
Modul 5: 7 – 9 septembrie 2018
Modul 6: 5 – 6 octombrie 2018
Modul 7: 26 – 28 octombrie 2018

TRAINERI:

Horațiu Uifălean, Trainer NLPi®, fondatorul blogului Synchronicity.ro și autorul E-book-ului “4×4 Principii și Povestiri NLP pentru viața de zi cu zi”. Pasionat de magia schimbării rapide, antreprenoriat, coaching și de aplicarea tehnicilor specifice Programării Neuro Lingvistice de peste 9 ani, Horațiu este certificat ca Formator și licențiat ca Master Practitioner NLP. Începând cu anul 2013, devine co-trainer în mai multe programe de certificare Practitioner NLP și Master Practitioner NLP susținute în diferite orașe ale țării și pune bazele Workshop-ului “Pune culoare în viața ta”, un program intensiv de dezvoltare personală prin tehnici NLP de ultimă generație. Din anul 2016 este recunoscut și certificat de Autoritatea Naţională pentru Calificări ca Specialist în activitatea de Coaching.

Maria Cotoi, Master Trainer in Programare Neuro-Lingvistica, acreditat si recunoscut de asociatia internationala de NLP si asociatia romana de NLP. Din anul 2012 este presedinta Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ®. Lucreaza de peste 8 ani in acest domeniu si a organizat si sustinut 42 grupuri de formare NLP in 11 din marile orase ale tarii. Este un om deschis, curios, creativ si care valorizeaza oamenii foarte mult. Profesional se descrie ca si creator de contexte in care cei pe care ii intalneste au ocazia sa treaca prin experiente puternice si prin intermediul carora ajung sa se descopere si sa se dezvolte personal si profesional. Are studii de psihologie si sociologie si a absolvit Scoala de Terapie – Psihodrama Clasica. Profilul complet al trainerului il gasiti aici.

Investitie: intreaga formare costa 3150 lei si se plateste in 7 rate egale de cate 450 lei/modul,

– cei care doresc sa achite taxa integral, au o reducere de 10%,

– cei care mai inscriu alte persoane la curs, au o reducere de 5% pentru fiecare persoana inscrisa in plus. Reducerile se cumuleaza!

Inscrieri si informatii: contactati-ne telefonic la numarul 0755.464.094 (Horatiu Uifalean) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: horatiu.uifalean@synchronicity.ro

Mai multe detalii gasesti aici:

Curs NLP Practitioner – Iasi 20-22 aprilie 2018

Sursa: facebook.com/events/142925849685743

 

Portalul infopsi.md este de vânzare!

Portalul www.infopsi.md este de vânzare. Prețul: 200 euro.

Sunteți interesat(-ă) de anunțurile din această categorie? Completați formularul de mai jos, bifând modalitatea cea mai potrivită pentru dvs. (zilnic, săptămânal sau ambele). Veți primi astfel în poșta dvs. electronică doar noutățile care vă interesează!

Doresc să primesc noutăți prin e-mail din categoria:

Administratorii portalului nu sunt afiliați în niciun fel cu autorii anunțului original și nu poartă răspundere pentru conţinutul lui. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.


Distribuie

Lasă un răspuns