Ce este InfoPsi.md? Aflați aici!

Ce este InfoPsi.md? Acesta este un portal de informații din domeniul psihologiei. Scopul portalului este informarea psihologilor din Republica Moldova, a specialiștilor din domeniile conexe psihologiei, dar și a publicului larg interesat de psihologie despre diverse evenimente ce ar putea prezenta interes pentru ei – conferințe științifice, cursuri de formare profesională și de dezvoltare personală, concursuri de angajare, oferte de servicii, apariții editoriale și recomandări de lectură, etc., colectate și preluate din surse online, punându-le la îndemână un instrument comod și eficient de urmărire și control a acestora. InfoPsi.md nu-și propune să înlocuiască nici într-un fel sursele deja existente de informare a psihologilor și a publicul larg, acestea fiind principalele surse de informare și pentru portalul nostru.

De ce InfoPsi.md? Portalul a apărut din dorința de a concentra într-un singur loc, în măsura posibilităților, toate informațiile ce ar putea prezenta interes pentru psihologi și publicul interesat de psihologie din Republica Moldova, facilitând astfel accesul la aceste informații, promovându-le mai rapid și la scară mai largă. În prezent se publică cu regularitate anunțuri de evenimente și oferte pentru psihologi și consumatorii de servicii psihologice, pentru toți cei interesați într-un fel sau altul de psihologie. Însă aceste anunțuri nu întotdeauna ajung în timp util la consumatorii finali, sau nu ajung deloc, dat fiind faptul că sunt publicate dispersat pe un număr nu chiar mic de pagini web, multe din ele necunoscute publicului larg, sau în profilurile personale, paginile și grupurile de pe Facebook, sau pe Twitter și în alte rețele sociale, fiind astfel greu de găsit și de urmărit.

Avantajele InfoPsi.md? În primul rând acesta își propune să concentreze într-un singur loc cât mai multe informații din domeniul psihologiei, în prezent dispersate și ascunse în spațiul online. În al-doilea rând, portalul își propune să prezinte toate informațiile clasificate în categorii, cu posibilitatea de abonare doar la una sau câteva din ele, facilitând astfel accesul consumatorilor exact la acel gen/categorie de informații de care aceștia sunt interesați, lucru pe care paginile din rețelele sociale în prezent nu-l pot face. În al-treilea rând, pe portalul InfoPsi.md, utilizând mijoace specifice, informațiile privind evenimentele cu caracter unic sau repetitiv, legate de o anumită dată calendaristică, vor fi întotdeauna în față, ușor de observat, oferind un instrument comod de control și monitorizare a acestora, facilitând astfel informarea în timp util a consumatorilor finali. În rețelele sociale, cum ar fi de exemplu Facebook, toate postările au proprietatea de a trece rapid în spatele altor postări mai noi, mai ales pe paginile active, cu mulți utilizatori, devenind mai puțin vizibile și făcând astfel mai dificilă informarea în timp util a celor interesați. Cât privește evenimentele publicate în rețelele sociale, acestea au nevoie de actualizări repetate și la un interval cât mai scurt de timp pentru a putea fi văzute în timp util de un număr cât mai mare de persoane, spre deosebire de portalul InfoPsi.md, unde, datoriă organizării specifice, acestea vor fi întotdeauna în față, fără să piardă din capacitatea lor de a capta atenția.

Vă invităm să vă abonați la noutățile noastre!

Sunteți interesat(-ă) de anunțurile din această categorie? Completați formularul de mai jos, bifând modalitatea cea mai potrivită pentru dvs. (zilnic, săptămânal sau ambele). Veți primi astfel în poșta dvs. electronică doar noutățile care vă interesează!

Doresc să primesc noutăți prin e-mail din categoria: